• Reigersbos 141, 1107 EW Amsterdam

 • Over Ons

  An authentic, bespoke Indian dining experience in the heart of Amsterdam
  Zin in een bijzondere Indiase keuken in Amsterdam? Ga naar Tadka Indian Kitchen Amsterdam. Wij zijn gevestigd in het Reigerbos – Zuidoost van Amsterdam. Tadka Indian Kitchen Amsterdam is de ultieme culinaire bestemming voor liefhebbers van Indiaas eten en serveert heerlijke Indiase gerechten, met de nadruk op verse ingrediënten en een compromisloos streven naar kwaliteit.

  Wij zijn geopend voor lunch en diner afhaal. De gerechten bij Tadka Indian Kitchen in Amsterdam worden ambachtelijk bereid door onze ervaren chef-koks zodat je de Indiase factor in het eten niet mist. We zijn gepassioneerd door onze kwaliteit van eten en zijn altijd op zoek om te doordringen en verder te gaan, om een ​​gerecht als geen ander te creëren.

  Wat kunt u bij ons bestellen? We serveren al jaren heerlijke Indiase Curry, Tandoori, Naan & Biryanis, met ons nieuwe concept om Indiase smaken toe te voegen, kunnen onze klanten genieten van een uiterst bevredigende maaltijd voor elke gelegenheid. Ons nieuwe concept met een vleugje Indiase infusie is klaar om uw smaakpapillen te prikkelen.

  Kom, ga met ons mee op een baanbrekende culinaire reis door het hart van India!